Team & organisatie
15906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15906,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Leiders van nu
staan niet aan het hoofd
maar bewegen in het hart
van hun organisatie

BEWUST OP AVONTUUR OM TE GROEIEN ALS MENS EN TE ONTWIKKELEN ALS ORGANISATIE.

LeiderschapsAvontuur in-house als MD traject

 

Het LeiderschapsAvontuur kent ook een variant ‘inhouse’ als management-ontwikkel (MD) route. Dan verbinden we bewust de inhoudelijke strategie en beoogde verandering van de organisatie, aan het leer- en groeitraject voor leidinggevenden.

 

De opdrachten worden op maat gemaakt voor de verandering waar jullie doorheen willen. Denk aan thema’s als: vergroten van zelfsturendheid van teams, professionalisering, grotere gezamenlijkheid, innovatie, verduurzaming. Zo versterkt de verandering het leiderschap, en … andersom. Onderweg trekt de groep ook samen op en brengt op die manier een golf van verandering teweeg.

 

Meer informatie

 

Benieuwd naar het LeiderschapsAvontuur voor een groep leidinggevenden binnen je organisatie? Neem contact op voor meer informatie. Doelgroep: management/directie en HRM.